ShowBizzz

E kritikuan për fustanin e zi te dasma e kunatës, reagon Einxhel: Vetëm në Shqipëri ngjyra e fustanit tregon respekt

Pak ditë më parë, Dagz martoi motrën dhe sigurisht në dasmë ishte bashkë me Einxhelin, e cila mori vëmendje me fustanin. Komentet për fustanin e Einxhelit ishin të shumta, ku disa shpreheshin kritikë për këtë zgjedhje.

E kritikuan për fustanin e zi te dasma e kunatës, reagon Einxhel:

Sot përmes një videoje në Insta Story Einxhel ka sqaruar publikun se zgjodhi fustan të zi për shkak të formave trupore. Ajo jep edhe një mesazh duke thënë se ngjyra e fustanit nuk përcakton respektin dhe dashurinë ndaj kunatës.

“Kam zbuluar se Shqipëria është vendi ku respekti ku dashuria tregohet nga ngjyra e fustanit. Nuk e di kush është ngjyra që mund të tregosh dashuri dhe respekt, por unë jam me atë që tregohet me vepra dhe jo me ngjyrën e fustanit. Njoh shumë kunata që kanë veshur fustan të kuq e që nuk durojnë njëra-tjetrën. Ndaj më mirë fustanin e zi e ta dua kunatën time. Të shtojmë se ngjyrën e zgjodha nga halli, doja lejla por format e mia trupore nuk ishin gati, dhe kunata më sugjeroi të ziun”, tha Einxhel.

E kritikuan për fustanin e zi te dasma e kunatës, reagon Einxhel: