ShowBizzz

Edi Furra shfaqet me veshje sportive, duket krejt ndryshe

Këngëtari gjakovar, Edi Furra, ka kënge pas koncertin recital shumë të suksesshëm.

Tani, është në sezonen e dasmave dhe ahengjeve, ku dihet se është tejet i angazhuar.

Ndërkohë, CD-ja e koncertit po mësojmë se po shpërndahet falas për adhuruesit e tij të shumtë.

ImageEdi Furra dhe bashkërshortja e tij

TS Poll - Loading poll ...

Këngëtari zakonisht shfaqet serioz, por jo edhe në këtë rast, ku duket sportiv nën shoqërinë e bashkëshortes së tij.