ShowBizzz

Fëmijët e Elitës dhe Gjikos shkëlqyen për Halloween

Sot në ditën e halloweenit shkëlqeu edhe Bota më Zërin.

Të maskuar si personazhet e tyre të preferuara të dy u shfaqën tejet të lumtur.

TS Poll - Loading poll ...

Elita ndau disa pamje fantastike të fëmijëve në rrjete sociale.

Kjo është një nga festat që fëmijët e presin me padurim.