Fifi e lodhur dhe e zbehtë, çfarë po i ndodh kështu?

Fifi nuk ndalet, ajo ka dëshirë të jetë gjithmonë e përfshirë diku dhe të duket.

Ndonëse nuk ka shumë kohë që është bërë nënë dhe djali i saj ende është i vogël, këngëtarja është aktivizuar me të shpejtë.

Siç dihet, Fifi është përfshirë në një spektakël vallëzimi, ku po e jep maksimumin e saj dhe po lufton me të gjitha forcat, shkruan “Kosovarja”.

E, këngëtarja duket pak e lodhur dhe e dërmuar nga gjithë angazhimi.

TS Poll - Loading poll ...Related Articles

Back to top button