ShowBizzz

Frazat që njerëzit e mençur ia thonë vetes çdo ditë

Të jesh i mençur nuk do të thotë që t’i njohësh në përpikëmëri veprat e artistëve të Rilindjes, por të jesh inteligjent dhe i mençur do të thotë të jesh shumë kurioz dhe i etshëm për dije.

Njerëzit e mençur janë të vetëdijshëm që çdo storie suksesi bëhet duke punuar, e shpeshëherë puna nuk është fare e lehtë.

Ata madje ia përsërisin vetes shumë fraza gjatë ditës, që të jenë aktiv dhe më ndryshe se të tjerët.

TS Poll - Loading poll ...

Më poshtë mund t’i kuptoni frazat që personat e mençur dhe inteligjent ia thonë vetes çdo ditë.

“Nëse askush nuk dëshiron ta bëj, unë do e bëj”

“Nuk shkoi keq”

“Më pak fjalë, më shumë punë”

“Herën tjetër do e bëj më mirë”

“Nuk frikësohem që ta falënderoj dikë përzemërsisht”

“Sa më shumë tentoj, aq më i/e mirë bëhem”.