ShowBizzz

Greta Koçi shtatëzënë për herë të parë?

Greta Koçi e ka provuar ndjesinë e të qënurit teze dhe ndoshta shumë shpejt do të provojë edhe ndjesinë e të qenurit nënë.

Një video e fundit ku këngëtarja ishte pjesëmarrëse në një dasmë ka ngritur dyshimet se ajo mund të jetë në një pritje të ëmbël.

Vitet e fundit Greta ka humbur shumë kilogramë dhe ka qenë në formë të shkëlqyer fizike, prandaj dhe ky outfit me këtë këmishë “oversize” ka ngritur dyshime se këngëtarja mund të jetë shtatzanë.

Të njëjtën gjë kanë bërë shpesh edhe kolege të sajat, kur kanë dashur të fshehin shtatzëninë prandaj dhe njerëzit kanë filluar të ngrenë pikëpyetjet e para në lidhje me Gretën…