ShowBizzz

Habit Luizi, shihni ç’bën para se Kiara të nisë programin

Të dielave Kiara prezanton “Dancing with the stars Fan Club” dhe personi që e shoqëron gjithmonë në prapaskenë është Luizi. Këtë të diel, këngëtari i ka habitur të gjithë duke pastruar dyshemenë e studios përpara se Kiara të niste programin.

Luizi ka marrë leckën dhe ka nisur të pastrojë teksa i kanë bërë dhe video në këtë moment.

Ai është siguruar që vendi ku qëndron Kiara të jetë xixë.

TS Poll - Loading poll ...

Habit Luizi, shihni ç'bën para se Kiara të nisë