Shëndetësi

I biri feston ditelindjen, Ardit Gjebrea i drejtohet me fjalet emocionuese

Sot gëzimi i parë i familjes Gjebrea feston ditëlindjen. Moderatori Ardit Gjebrea ka bërë një postim mjaft emocionues në ditëlindjen e 32-të të të birit.

Tashmë si një shok, ky është urimi i Ardit Gjebreas për Jonin:

Në këtë 32 vjetor tëndin realizoj përfundimisht se djalin e përjetshëm, e kam edhe shok.

Tashmë u bë kohë që i dorëzuar ploësisht patericat e prindërimit tonë, dhe bekoj të ardhmen dhe lirinë tënde, bësimplotë për rugëtimin që ke nisur.

Krenar për ty, Jon!