Iva Tiço tregon detaje nga dasma e saj

Gazetarja Iva Tiço tash e sa vite është në një lidhje dashurie, dhe ka vendosur të bëjë dasem.

Tiço tregon detaje për dasmën e saj, ku shprehet se “Unë dua një dasmë me shumë pak veta. Më duket më e thjeshtë për ta bërë me shumë pak veta. Kishim një listë të kufizuar që të ikim jashtë dhe të vinë vetëm një dorë njerëzish. Listën e kam bërë dhe nuk kam provuar asnjë fustan. Unë kam në kokë një dasmë me jo më shumë se 30 veta. Ishte 20 dhe pastaj bëra një listë me 30. Nuk kemi asnjë datë të përcaktuar sepse po të kisha një datë të përcaktuar do të kisha provuar fustanin. Familjet e të dyve janë të krye të listës, familja Peza dhe pastaj të tjerët.”

Ajo madje theksoj se ushqimi do të jetë tradicional shqiptar dhe gjerman, sepse i dashuri saj ka prejardhje nga gjermania.

Ceremonia e dasmës do të vijë shumë shpjete në ketë vit nga Iva , shkruan “Kosovarja”.

TS Poll - Loading poll ...Related Articles

Back to top button