Shëndetësi

Ja pse nuk duhet t’i hidhni qeskat me çaj të përdorura

Është një konsensus i njohur se çaji është i mirë për shëndetin tuaj, shëndetin tim dhe shëndetin e të gjithëve.

Çaji ka shumë më shumë aspekte të shëndetshme se sa mund të përfshihen brenda një qese të vogël të çajit. Në fakt, qeskat me çaj të përdorura mund të shërbejnë si mjete shumë të dobishme në jetë. Jo vetëm për shëndetin tuaj, por gjithashtu edhe për vetëvlerësimin tuaj të përgjithshëm.

Duke marrë një vështrim në këto ide interesante që do t’ju ndihmojë të kuptoni madhësinë e çajit dhe vetitë e tij magjike.

T’jemi të qartë…

Qeskat me çaj të përdorura, sa do të shëmtuar që mund të duken, mund të jenë mjete të mëdha për puçrra fytyre tek adoleshentët. Aknet që në thelb janë prodhimi i tepërt yndyror, mund të pastrohen dhe largohen me shtrydhje të një qeske me çaj të përdorur, mundësisht nga të mbeturat e çajit të gjelbër. Qeska me çaj të gjelbër vepron si një pastrues dhe fshin dhe largon njomat e tepërta natyrore (yndyror) duke i dhënë lëkurës tuaj një pamje të re dhe të pastër. Kjo në masë të madhe zvogëlon shanset për puçrra në fytyre tek adoleshentët.

Pezmatimi i gojës

Qeskat me çaj të përdorura bëjnë mrekulli duke vepruar si një antiseptik për zvogëlim dhe pastrim brenda gojës. Pronat e antioksidantit të çajit thjesht nuk mund të durojë me mikrobet nga shkurtimet dhe ngjashëm. Pezmatimet e gojës zhduken, qeskat me çaj kanë nevojë për të gjithë hapësirën që mund ta kenë për ta pastruar gojën e ndyrë.