Jul Deda tregon porosinë e fundit të Zef Dedës

Arti shqiptar pak ditë më parë humbi një artist të madh, Zef Deda, që trishtoi të gjithë ata që janë rritur me humorin e tij, e jo vetëm.

Një boshllëk të madh ka lënë sigurisht dhe në familjen e tij, te dy djemtë Juli dhe Marjani si dhe te bashkëshortja, Rozina Deda.

Përmes një postimi në Instagram, Juli krah falenderimeve që u ka bërë të gjithë atyre që i kanë qëndruar afër përgjatë këtyre ditëve të vështira, ka zbuluar edhe amanetin që i ati u ka lënë.

“Ju dua të qeshur”- ka qenë porosia që Zefi u ka lënë fëmijëve dhe bashkëshortes së tij, dhe kështu shfaqen në foton që Juli ka ndarë.

“Familja jonë ju falenderon përzemërsisht secilin nga ju, për mbështetjen dhe respektin e treguar. Ju duam..!”, shkruan Jul Deda.

TS Poll - Loading poll ...

View this post on Instagram

A post shared by Julian Deda (@juldeda)lokimagazine

Related Articles

Back to top button