Kuriozitete

Këtu mund ta shikoni LIVE kampionatin më të “zjarrtë” në Evropë

Suedia, vend i njohur për politikat e saj më gjithëpërfshirëse për lirinë dhe barazinë, është bërë vendi i parë në botë që ka regjistruar zyrtarisht seksin si sport.

Me këtë, vendi do të presë për herë të parë ‘Kampionatin Evropian të Seksit’ në Goteborg nga e enjtja, 8 qershor.

Ngjarja do të zhvillohet nën drejtimin e Federatës Suedeze të Seksit dhe në të do të marrin pjesë pjesëmarrës nga të gjitha etnitë, orientimet seksuale dhe gjinitë.

TS Poll - Loading poll ...

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në emailin [email protected], sipas faqes zyrtare të internetit.

Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejt në faqen e internetit www.livesexhouse.com.