ShowBizzz

Kristi i thotë të gjitha, zbulon se çfarë ndodhi me Keisin pas BBV

I ftuar në “S’e luan Topi”, Krist Dragot ka rrëfyer disa nga kujtimet e krijuara në Big Brother por edhe se si janë marrëdheniet me disa prej tyre.

Ai komentoi edhe së si ka shkuar marrëdhënia me Keisin pas përfundimit të spektaklit.

“Ne kaluam shumë mirë aty brenda, dhe nuk dua ta ndot atë kujtim me konfuzime të tjera. Prandaj e mbylla aty”, u shpreh Kristi në lidhje me Keisin.

Erjona Rusi: Do e bëjmë kështu, unë do të të them një emër dhe ti do e përshkruash në një fjalë?

Luizi?

Kristi: All in

Erjona Rusi: Kiara?

Kristi: E kornizuar

Erjona Rusi: Jori?

Kristi: E thjeshtë

Erjona Rusi: Olta?

Kristi: E rrezikshme