ShowBizzz

Kristi thyen heshtjen, flet për marrëdhënien me Zazën

Kristi ka qenë i ftuar në rubrikën “Dielli apo Hena”, tek “E Diell”, i cili ka folur për marrëdhënien e tij me Zazën.

Ai shprehet se është mbyllur muhabeti me Zazën dhe nuk ka folur më me të edhe pasi ka dalë nga shtëpia e “Big Brother”.

Nevina Shtylla: Na zbulo të vërtetën e këtij raporti një herë e mirë dhe nëse ke kontaktuar me të pas daljes nga shtëpia e “Big Brother” apo jo?

Kristi:Jo është mbyllur, ka mbaruar.

Nevina Shtylla: Keni kontaktuar?

Kristi: Fare.

Nevina Shtylla: As nëpërmjet ndonjë personi të afërt?

Kristi: Asgjë.

Nevina Shtylla: Na shpjego si qëndron i gjithë misteri.

Kristi: S’ka mister, e bëni ju mister.

Nevina Shtylla: Në duam të dimë, jemi kuriozë.

Dea Mishel: Ajo vajza ishte shumë e bukur se e pashë dhe unë.

Nevina Shtylla: Na zbulo çfarë e kishe?

Krisit: E kisha të dashur.

Nevina Shtylla: Pse u mërzit aq shumë, i kishit lënë gjërat pezull?

Kristi: Jo, ishte tjetër gjë, ishte e komplikuar situata, por ka mbaruar, s’ka mistere, ka mbaruar.

Edi Manushi: O Kristi çfarë kombësie kishte ajo se jam kurioz?

Kristi: Jetonte në Gjermani.