LifeStyle

Kur ke një fëmijë në shenjën e Ujorit

Nëse ti ke një fëmijë Ujor, ja cfarë duhet të dish..:

UJORI (21 janar – 19 shkurt)

Ky fëmijë do të jetë gjithmonë origjinal.

Ai është një novator i lindur dhe nuk do të kërcejë me melodinë e askujt tjetër. Ai mund t’i përgjigjet një programi mësimor më pak të rregulluar, duke thithur shpejt dhe energjikisht informacionin.

Shpesh më shpejt për të mësuar se shokët e tij të lojës, ai mund të frustrohet.

Atij i pëlqen të shihet dhe vlerësohet për atë që mund të bëjë vetëm. Ai e vlerëson shumë lirinë dhe pavarësinë e tij. Çelësi i personalitetit: Individual, origjinal, i çuditshëm, ekstrem, sfidues, eksperimental, i çrregullt, përçarës, inovativ dhe i pavarur.

Fuqia e prindërve: Truku është ta mbani fëmijën tuaj Ujor të interesuar per ato qe ju mendoni se jane te duhurat per te.