“Më la në momentin që do ta bënim lidhjen publike/ Burri rrëfen për aferën sek suale me kolegen e punës: Ajo ishte..

Një burrë është zhgënjyer nga e dashura e tij e cila vendosi ta braktis në momentin kur ai dontë ta bënte lidhjen publike.

Rrëfimi I plotë:

E dashur psikologe: Kur u gradova në punë, e dashura ime – i cila ishte pjesë e ekipit tim – vendosi të më linte, ndoshta pasi mendonte se nuk do të isha më i dobishëm për të.

Pastaj kuptova se edhe ajo kishte qenë e martuar gjatë gjithë kohës. Ndihem i përdorur dhe i thyer me zemër, por ende e dua atë.

Unë jam 38 vjeç, ajo është 28 dhe ne kishim një lidhje për dy vjet.

Kur ajo iu bashkua ekipit tim për herë të parë, marrëdhënia jonë ishte profesionale. Por ajo shpejt e bëri të qartë se donte më shumë sesa udhëzime profesionale.

Si menaxher i saj, unë rezistova. E dija se ishte kundër rregullave, kështu që çdo marrëdhënie do të duhej të ishte e fshehtë.

Kjo vetëm e bëri atë më të etur. Së shpejti, ne po bënim seks sa herë që mundeshim – në orët e drekës, pas punës – dhe po shkëmbenim shikime dhe prekje të fshehta në zyrë.

U dashurova shumë me të dhe thashë se doja të dilja publikisht.

Ajo tha se kjo do të ndikonte në të dy karrierat tona, ndaj duhet ta mbajmë për vete.

Një muaj më parë, më ofruan një promovim – një rol me pagesë shumë më të mirë në një pjesë tjetër të kompanisë.

Kur i thashë, mendova se do të ishte e emocionuar pasi më në fund mund të dilnim publikisht. Në vend të kësaj, ajo ishte e ftohtë ndaj meje.

Ajo më tha se nuk do të mund të më shihte më. Dhe më pas ajo pranoi se ishte e martuar.

Gjithçka që ajo më tha për mënyrën e saj të jetesës – pra se pse nuk mund të shkoja kurrë në shtëpinë e saj ishte se kinse ajo ende jetonte me prindërit e saj. Kjo doli të ishte një gënjeshtër.

Ndihem si budalla dhe nuk mund të emocionohem për punën time të re.

Gjithçka për të cilën mund të mendoj është ajo. Dhe edhe pse ajo më ka thyer zemrën, unë dua që ajo të kthehet.

Përgjigja e psikologes: Ish e dashura juaj tingëllon jashtëzakonisht manipuluese.

Ajo të ka përdorur, të ka gënjyer dhe të ka hedhur poshtë dhe tani ajo nuk ka më nevojë për ty.

Ajo gjithashtu e ka tradhtuar burrin e saj për dy vjet, duke e ditur se nuk kishte ndërmend ta linte për ty.

Seksi i shkëlqyer është dehës, por nëse jeni i sinqertë me veten, ajo nuk ju ka ofruar kurrë asgjë më shumë.

Paketa ime e mbështetjes Dashuri e varur shpjegon se sa e vështirë mund të jetë ndonjëherë të ndalojmë dashurinë ndaj njerëzve që janë të këqinj për ne.

Shikojeni punën tuaj të re si një fillim të ri – një mënyrë për të dalë nga kthetrat e saj.

Me kalimin e kohës, zemra juaj do të shërohet dhe do të kuptoni se keni pasur një arratisje me fat.

Kërkoni një marrëdhënie jashtë punës.Related Articles

Back to top button