Miss Rose: Po jap shembull për vajzën jashtë

Miss Rose ka dhënë mendimin e saj për situatat e fundit.

Ajo ka thënë se “di ti bëjë shumë mirë këto lojëra dhe intriga”.

Gjithashtu ajo ka thënë se “vajza ime 12 vjeq që është jashtë të më ndjeki.

Dua që ajo të marri shembull nga ajo që unë dua të jap këtu brenda”.
TS Poll - Loading poll ...

Related Articles

Back to top button