Miss Rose: Po jap shembull për vajzën jashtë!

Miss Rose ka dhënë mendimin e saj për situatat e fundit.

Ajo ka thënë se “di ti bëjë shumë mirë këto lojra dhe intriga”.

Gjithashtu ajo ka thënë se “vajza ime 12 vjeq që është jashtë të më ndjeki dhe të marri shembull nga ajo që unë dua të jap këtu brenda”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

TS Poll - Loading poll ...Related Articles

Back to top button