‘Mos guxo të diskutosh arsyen e daljes time’, plas keq debati mes Oltës dhe Ronaldos

Mbrëmjen e djeshme Ronaldo dhe Olta u përplasën ashpër me njëri-tjetrin në “Post Big Brother VIP”. Kjo pasi Ronaldo tha se nuk beson se Olta e ka lënë shtëpinë për djalin e saj, ndërsa aktorja e kundërshtoi dhe i kërkoi mos ta vërë në diskutim këtë fakt. 

'Mos guxo të diskutosh arsyen e daljes time', plas keq debati mes

Olta: Unë e di që gjatë kohës që unë kam qenë brenda në shtëpi, ti më ke sharë dhe çfarë nuk ke shpifur për mua dhe nuk të kam thënë gjysmë fjale. Por kam ardhur dhe të kam përqafuar.

Ronaldo: Ti gjatë gjithë kohës manipulon situata

Olta: Unë realisht i kam lënë të gjitha gjërat brenda në shtëpi. Unë i kam folur banorëve këtu. Për sa i përket daljes sime, mos guxo ta diskutosh më arsyen e daljes sime.

Ronaldo: Arsyen, unë kam guximin ta komentoj

'Mos guxo të diskutosh arsyen e daljes time', plas keq debati mes

Olta: As nuk dola me zarf të zi, as me zarf të kuq, as nuk u eliminova. Por dola për arsye jashtë mase të fortë nga ajo shtëpi. Dola si zonjë me këmbët e mia.

Luizi: A je penduar sot për daljen që ke bërë? Hiqe pjesën e djalit, ajo është gjë e shenjtë… Kur pe se kush shkoi në finale, kishe ndonjë lloj pendese?

Olta: Jo, të betohem që jo. Daljen time e kam menduar 10 ditë. Kam vuajtur

Luizi: Nuk dua të jem arrogant, por kur ke dalë, ke parë që Luizi e paska të fituar dhe prandaj flet kështu

Olta: Po them të njëjtat gjëra që kam thënë atë ditë në studio me Arbanën kur nuk kisha as celular në dorë, asgjë

Luizi: E dije se kush do të ishte në finale

Olta: Nuk më interesonte

'Mos guxo të diskutosh arsyen e daljes time', plas keq debati mes

'Mos guxo të diskutosh arsyen e daljes time', plas keq debati mesRelated Articles

Back to top button