ShowBizzz

Nën shoqërinë e të bijave, Robert Berisha ndan videon e rrallë

Jemi mësuar që Robert Berishën t’a shohim shpesh aktiv në rrjetet e tij sociale duke ndarë pjesë nga përditshmëria e tij.

Këngëtari ndan edhe momente me vajzën e tij të vogël Rene.

Për sa i përket vajzës së madhe Aaronas, Roberti është treguar paska më i rezervuar me postimet e tij.

Së fundmi ai ka bërë një përjashtim teksa shfaqet nën shoqërinë e dy vajzave Aarona dhe Rene, tek ka ndarë një moment të këndshëm me të bijat.