Nuk u mbyllet goja! Shenjat e Horoskopit që flasin më shumë

Ata thonë gjëra që nuk duhet të thonë dhe madje i bëjnë në momentin më të papërshtatshëm. Nga natyra, ata nuk mund të ndihmojnë veten, kështu që ata nuk mund ta korrigjojnë këtë defekt apo edhe ta kufizojnë atë. Fakti që nuk dinë kur ta mbajnë gojën mbyllur shpesh i fut në telashe dhe në… zënka. Le të shohim se për cilat tre shenja bëhet fjalë dhe sigurisht t’i analizojmë ato.

DASHI

Kushdo që ka dalë me një Dashi… e di. Ai/ajo i ka përjetuar të gjitha këto. Dashi është një person spontan dhe impulsiv. Ai nuk filtron atë që mendon dhe kështu thotë gjithmonë atë që mendon sado e pahijshme apo ofenduese të jetë. Nga njëra anë, ju e quani të ndershëm dhe të drejtpërdrejtë, por nga ana tjetër, nuk mund të mos e kuptoni se ai duhet të kishte mbajtur gojën mbyllur në momente dhe situata të caktuara. Një tjetër e metë e Dashit është zemërimi i tij. Ai inatoset shumë lehtë dhe kjo i bën që të “shpërthejnë”, e gjithashtu të thonë gjëra që e tronditin edhe atë, pasi nuk i ka filtruar më parë para se t’i thotë.

SHIGJETARI

Nëse Dashi nuk mendon para se të flasë, ku mund ta shihni Shigjetarin… Ai është një person spontan që do të thotë atë që mendon pa e “përpunuar” më parë atë që do t’i dalë nga goja. Mendimet e tij përkthehen menjëherë në fjalë. Jini të vetëdijshëm se Shigjetari është një person që të gjithë mund ta keqkuptojnë lehtësisht, sepse humori i tyre është paksa… i trashë dhe i ndrydhur. Ai mendon se është qesharake, por para se të thotë atë që ka për të thënë, ai nuk mendohet dy herë për këtë, kështu që përfundon pa dashje duke ofenduar njerëzit. E kupton pas gafës që ka bërë, por është tepër vonë për të marrë mbrapsht ato që ka thënë.

DEMI

Demi mund të mos jetë spontan dhe impulsiv si Dashi dhe Shigjetari, por ata gjithashtu kanë mënyrën e tyre për të rrëfyer gjërat që nuk duhet të thonë. Kryesisht për shkak të naivitetit. Ai thjesht do të thotë gjënë më të gabuar në kohën më të papërshtatshme. Nuk e filtron. E mendon dhe e thotë. Dhe ai do ta thotë troç shumë herë, gjë që e bën atë edhe më keq për të. Edhe pse është një shenjë që nuk flet shumë, për fat të keq bie mjaft shpesh në truke të tilla.


Related Articles

Back to top button