ShowBizzz

Oliver Anthony: Të majtët keqkuptuan fjalët e mia

Ylli i hitit viral, “Rich Men North of Richmond” që katapultoi në vendin e parë në toplistën kryesore amerikane, Oliver Anthony, ka thënë që e majta amerikane ia ka keqkuptuar fjalët.

Ai tash e ka kritikuar edhe të djathtën, edhe të majtën, duke thënë që po e “armëzojnë” këngën e tij, teksa e ka qartësuar që bindjet e tij janë ato të qendrës.

“E urrej kur e shoh atë këngë teksa armëzohet, e shoh të djathtën duke provuar që të më karakterizojë sikur jam njëri prej tyre.

Dhe e shoh të majtën që provon të më diskreditojë, po ma merr mendja si hakmarrje. Një gjë e tillë duhet të ndalet”, ka thënë Anthony.