ShowBizzz

Olta: Luizi kishte qejf Jorin, nëse Kiara nuk do rifutej në shtëpi mes tyre do lindte diçka

Olta ka bërë një deklaratë të fortë në “Post Big Brother VIP”.

Sipas saj, Luizi ka pasur pëlqim për Jorin dhe nëse Kiara nuk do të ishte rifutur në shtëpi mes tyre do të kishte lindur diçka.

TS Poll - Loading poll ...

Luizi kishte ndërhyrë duke thënë: Me Jorin kam pasur marrëdhënie shumë të mirë, deri në një moment që filloi t’i jepte pak gojës, edhe që po e frynte i madhi (Kristi). Aty ma prishi qejfin. Unë i thashë çfarë të keqe pate nga unë që kur erdhe? Të afrova vetë, nuk më afrove ti. Të dhashë tutat”.