ShowBizzz

Pika më e dobët e Granit Shalës sot feston ditëlindjen

“Kush la vajza botën ka” , kjo duket se ështê reale edhe për personzhin e njohur shqiptar Granit Shala.

Ish boksieri i njohur me anê të postimin në facebook ai sot ka treguar edhe pikën e tij të dobët. Ja se çfarë shkruan ai konkretisht :

“Sot Ilirida zemra ime mbush 9 vjet. Ti je pasuria ime, je pika ma e dobt e jetës time. Edhe 100 të lumtura bota ime, të dua”.

Vajza e tij e madhe ka sot ditëlindjen dhe shumë urime edhe nga ne.

TS Poll - Loading poll ...

Graniti shquhet për atdhedashuri e kjo duket edhe nga emri i vajzës që e ka quajtur Ilirida, e shpesh herë ai komenton dhe e shqetësojnë problemet nga ato sociale e deri ato politike në Kosovë, Shqipëri e kudo ku ka shqiptarë.BS