Rrëfimi i 23 vjeçares: Më duhet të ndaj një shtrat me ish-in tim kur ai viziton djalin tonë, por dihet se…

Nëse dua që ish-i im të vazhdojë të shohë djalin tonë, duhet të ndaj një shtrat me të.

Ne u ndamë kur djali ynë i vogël ishte vetëm tre javësh dhe tani është 18 muajsh.

Kur u ndamë, ish-i im po më bënte presion për seks dhe si nënë e re, unë nuk isha gati.

Unë bëra disa gjëra seksuale për të për të cilat tani jam penduar shumë. Thjesht duhet të kisha thënë jo.

Jemi të dy 23 vjeç dhe jemi ndarë.

Ai u thotë njerëzve se shtatzënia jonë ishte një aksident sepse prezervativi u nda, gjë që nuk është e vërtetë – nuk kishte prezervativ.

Unë nuk mendoj se ai është mjaft i pjekur për të qenë një prind i përgjegjshëm.

Ai me kënaqësi do të na shohë të shkojmë përpara, ndërsa ai shkon duke pirë me shokët e tij.

Unë bëj çmos për të siguruar jetesën e djalit tonë, por kohët e fundit më është dashur të shkurtoj orët e punës thjesht sepse nuk mund të përballoja tarifat e çerdhes.

Unë jetoj me djalin tim dhe nënën time në shtëpinë e saj të vogël.

Ish-i im është dy orë larg, kështu që kur ai viziton ai gjithmonë dëshiron të bëjë banjë dhe ta vendosë djalin tonë në shtrat.

Në kokën time ne kemi mbaruar, por unë mendoj se ai mendon se ne jemi ende një familje.

Kur ai të vizitojë, nuk kam zgjidhje tjetër veçse ta lë të qëndrojë aty. Është shumë e sikletshme sepse ai dhe unë duhet të ndajmë dhomën e vetme të nënës sime.

Si mund t’i them atij se ka mbaruar?

Përgjigja e psikologes: Nëse jeni më mirë pa atë si partnerin tuaj, duhet ta thoni këtë.

Përndryshe nuk do të tregoheni të drejtë me të dhe do ta ngatërroni djalin tuaj ndërsa rritet gjithashtu.

Ish-i juaj do të ishte më mirë të flinte në një hotel buxhetor ose ndoshta me një mik, në mënyrë që të gjithë të merrni hapësirën tuaj.

Vendosni kufij të qartë për atë që është e pranueshme dhe çfarë jo, në lidhje me kontaktin me djalin tuaj.Related Articles

Back to top button