Horoskopi

Ruhuni prej tyre! Këto shenja të horoskopit janë super manipuluese

Bërja e gjërave në mënyrë sistematike dhe manipulimi i tjetrit për të njëjtën gjë janë dy gjëra të ndryshme. Manipulimi është një tipar që mund të quhet forcë në varësi të situatës. Por disa mund të jenë gjithashtu të egër në mes të procesit. Si i dalloni njerëz të tillë? Nëse besoni në shenjat e zodiakut, atëherë mbani parasysh këto zodiakë që janë më manipuluesit në timon, sipas një astrologu.

Akrepi

Akrepat mund të jenë të fshehtë dhe të mbajnë mirë inatin. Kjo i bën ata manipulues të mëdhenj. Ata mund të luajnë shumë mirë me viktimën dhe t’i luajnë letrat e tyre në një mënyrë që do t’i shërbente mirë.

Gaforrja

Gaforret e sunduar nga hëna janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe mund të jenë manipulues emocionalë. Ata mund t’ju hedhin gjëra emocionalisht dhe t’ju bëjnë të ndiheni vërtet fajtor dhe ta kryejnë punën e tyre me zgjuarsi. Ky është tipari më i famshëm i hënës.

Peshorja

Peshoret janë shumë të pavendosur. Ata do t’ju tregojnë atë që dëshironi të dëgjoni dhe mund t’i manipulojnë shumë mirë fjalët e tyre në mënyrë që të mos ju bëjnë të ndiheni keq, por megjithatë t’i bëjnë gjërat në mënyrën e tyre.

Luani

Luani duke qenë i sunduar nga dielli i dëshiron gjithmonë gjërat në mënyrën e tyre. Ata pëlqejnë vëmendjen dhe do të manipulojnë rrugën e tyre drejt majës. Ata nuk kanë frikë të bëjnë gjithçka që duhet pasi e konsiderojnë veten si mbretër.

Binjakët

Binjakët mund të ndërrojnë shumë lehtësisht vendet e tyre. Personaliteti i tyre mund të ndryshojë plotësisht kur duan të bëjnë diçka. Dhe fare mirë mund t’ua hedhin fajin të tjerëve, duke i bërë ata shenjat më manipuluese të zodiakut të të gjitha kohërave.