Horoskopi

Shenjat e horoskopit që nuk i duan dhe nuk i durojnë dot fëmijët

Dihet që secili prej nesh ka një karakter ndryshe si dhe kemi dëshirat, mendimet tona individuale, kështu është edhe në lidhje me fëmijët jo të gjithë njerzit duan të kenë apo të takojnë fëmijët, sidomos njerzit që u përkasin këtyre shenjave të horoskopit.

Ujori

Nese fëmijët e kësaj shenje ulërasin, shpërthejnë, ata nuk dinë si t’i afrohen dheqetësojnë, pasoi nuk dinë si të lidhen me ta. Në këtë rast kemi të bëjmë me mungesën e përgjegjësisë ndaj fëmijëvë dhe kjo tregon se akoma nuk jan gati për të pasur fëmijë në jetën e tyre.

Sigurisht, kjo nuk do të thotë që ju i urreni ata. Kjo do të thotë që ju thjesht nuk mund t’i përballoni ata. Ju dëshironi të keni lirinë dhe qetësinë tuaj, por me fëmijët nuk e keni mundësinë të mendoni vetëm për rehatinë tuaj.

Shigjetarët 

Shigjetarët kanë shumë mundësi që jeta e tyre të mos duket shumë simpatike me fëmijët. Priren të jen shumë të sinqertë me veten dhe kjo është diçka që shpesh i pengon. Nëse nuk shihni fëmijë në të ardhmen tuaj, atëherë do ta dini kur të vijë koha.

Një Shigjetar është shpesh i paparashikueshëm si prind. Ju pëlqen të vendosni rregullat dhe të vendosni për jetën tuaj. Edhe kur bëhet fjalë për të ardhmen tuaj të largët,  mendojnë pak me egoizëm se si do të bëjnë atë që dëshirojnë tani.

Pra duhet të mendoni më gjatë dhe të jeni rtë gatshëm kur të vendosni për fëmijë në jetën tuaj.