ShowBizzz

Sherbela, Bima magjike kundër fryrjes së barkut

Sherbela është një nga bimët më të mira medicinale.Duke qenë se vepron si një astringjent, stimulues dhe tonik, shkakton një ngrohtësi në stomak, lehtëson tretjen, shkakton dierezë, përshpejton qarkullimin, ka një efekt të rëndësishëm në tru.

Gjithashtu është qetësues dhe zvogëlon acarimin e sistemit nervor.

Për të përgatitur çajin merrni disa gjethe sherbele dhe një limon. Bëjeni çaj dhe pijeni atë për 3 ditë në mëngjes dhe në darkë duke e kombinuar me një dietë të mirë.

Në këtë mënyrë, barku juaj do të shfryhet dhe do të bëhet përsëri i sheshtëKëshillë: Për super rezultat, pijeni atë para drekës.

TS Poll - Loading poll ...