ShowBizzz

‘S’ndihem shqiptare, më pëlqejnë meshkujt serbë’, publikohet intervista e Edona James në Beograd

Aktori kosovar Jeton Zogjani ka publikuar një pjesë të një interviste që një nga banoret e Big Brother VIP Kosova, kishte dhënë për një televizion në Beograd. Bëhet fjalë për transgjinoren Edona James, e cila ka marrë shumë vëmendje pasi është bërë pjesë e këtij formati.

Në këtë intervistë, Edona thotë se nuk dihet shqiptare dhe se pëlqen meshkujt serbë.

'S’ndihem shqiptare, më pëlqejnë meshkujt

TS Poll - Loading poll ...