ShowBizzz

‘Të urren gjysma e Shqipërisë’, Gerti ia plas në sy, Olta: Për mua janë bërë protesta

Gerti dhe Olta janë përplasur ashpër me njëri-tjetrin mbrëmjen e sotme në “Post Big Brother VIP”. Olta akuzoi Gertin se ai ka hyrë brenda vetëm për të mbështetur Luizin duke çuar dëm mundësinë e tij, ndërsa Gerti tha se atë e urren gjysma e Shqipërisë.

'Të urren gjysma e Shqipërisë', Gerti ia plas në

Gerit: Me thënë të drejtën, Big Brother prej Luizit kam filluar me e pa… prej situatave ja kuptoja humorin

TS Poll - Loading poll ...

Arbana: Shumë mirë bëre po mundësinë tënde pse e hodhe në plehra

Gerti: Kur hyra e kisha në mendje që atë vlerësim që kam për Luizin mos t’ja tregoj direkt. Jam munduar të tregohem i ftohte..

Olta: Dhe një fans i devotshëm. Hyrë aty për tu bërë stomatolog i famshëm. Tu dha një mundësi e madhe, si ka mundësi. Hidhni fytyrën tuaj në kosh dhe i shkoni pas Luizit

Gerti: Në plehra ke hudh ti që të urren gjysma e Shqipërisë

Olta: S’është fare e vërtetë kjo dhe të gjithë e dinë shumë mirë. Këtu vetëm për protestat e Luizit flitet por janë bërë edhe për mua “Olta o pasha, ktheu se bëmë shaka”. Okej? Janë bërë protesta për mua.

Gerti: Ku e ke parë këtë në ëndërr? Protesta për ty vetëm me dal prej shpie…

Olta: Ti sheh ëndrra me Luizin. Pse ja dhatë këtij mikrofonin. Ky s;ka folur kur ka qenë në shtëpi do flasë tani. Fikjani mikrofonin. Rri aty si arush, s’di të flasësh. Ke mësuar dy gjëra përmendësh.

Gerti: S’kam dashur ta shpreh pëlqyeshmërinë për Luizin.

Olta: Del nëpër intervista gënjen, është mashtrues. Të gjithë mashtrojnë. Mua më thojë duhet të nxjerrësh Kiarën, erdhe ti të stabilizosh BB, semos na digjej BB. Po ik o Gerti. Ca janë këta kalamaj, hiqjani mikrofonin.

'Të urren gjysma e Shqipërisë', Gerti ia plas në