ShowBizzz

Tuna e shijon momentin mes dy burrave në Zanzibar

Tuna po e bënë traditë që pushimet ti kaloj në një prej vendeve më unike në botë, në Zanzibar.

Këngëtarja fund-verat kënaqet në maksimum në këtë vend me atmosferë dhe natyrë egzotike e speciale.

Pikante janë momentet që ylli i muzikës shpërndanë nga Zanzibari, duke filluar nga ushqimet, e duke përfunduar me pamjet e pozat e saj herë sensuale, e herë provokuese, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund ta shihni, Tuna duket e lumtur dhe me buzëqeshje te madhe mes dy burrave në Zanzi.