ShowBizzz

“Unë s’jam shpirti yt”, Santiana ‘shpërthen’ ndaj Metit

Me zëra të ngritur debatuan mes vete Meti dhe Santianës.

Edhe më herët Santiana kishte kritikuar atë për qasjen ndaj vajzave.

Ndërsa Meti sot iu drejtua Santianës duke i thënë se “shihemi në ‘Prime’ se ti që tre ‘Prime’ nuk je në lojë”.

TS Poll - Loading poll ...

Ajo iu përgjigj duke i thënë se “ti je super arrogant”.

Në një moment ai i tha “o shpirti jem” ku Santiana iu kthye duke i thënë “shpirti jot nuk jam unë”