Lajme

“Vafshi në të sëmës”, Albano Bogdo revoltohet pas mbylljes së Klanifornia: S’jam roje objekti! (VIDEO)

Aktori i humorit Albano Bogdo ka reaguar i revoltuar pas mbylljes së emisionit “Klanifornia”. Përmes një postimi në rrjetet sociale ai thotë se u lajmëruan vetëm 3 muaj para mbylljes së emisionit, ndërsa theksoi se kjo duhet të ishte thënë 1 vit para.

“Nuk mund të më thuash 3 muaj përpara, ti tjetri, ti tjetri etj vafshi të sëmës së mua kaq m’u deshët”, thotë aktori.

“Na erdhi një ditë pronari, nuk na erdhi neve i tha drejtorit tonë të ‘Klanifornia”, Turit në muajin prill, se në qershor mbyllet komplet.

Nuk mund të thotë njeriu 3 mua para ikni ju, e di unë që 3 muaj është ligjërisht njoftimi por unë nuk jam roje objekti, duhet të më thuash 1 vit para, që unë të mendohem 1 vit, ta ndaj jetën në mes punës që po bëj, të cilën dua ta bëj shkëlqyer dhe midis projektit të ri të ardhshëm që duhet të bëj ku të përplasem.

Nuk mund të më thuash 3 muaj përpara, ti tjetri, ti tjetri etj vafshi të sëmës së mua kaq m’u deshët. Nuk kam pyetur asnjërin se ku do të shkojë.”-thotë aktori Bogdo në videon e publikuar në rrjetet sociale.

video e marrë nga: https://www.tiktok.com/@albeu.com/video

@albeu.com #albanobogdo #klanifornia #shqiperi #tirana #fyp #fypシ #albeu #albeucom #shqiptaretneperbote🇦🇱🌍 #tiktok #tiktokshqip ♬ original sound – ALBEU