ShowBizzz

Xhesika Berberi rrëfen paragjykimet e hasura në biznes

Xhesika Berberi, përveç se një nga modelet më të suksesshme shqiptare, është edhe sipërmarrëse e zonja. 

Edhe pse duket sikur bukuria i ka hapur dyer edhe në fushën e biznesit, Berberi e ka mohuar duke thënë se ka hasur shumë paragjykime. 

“Bukuria nuk më ka ndihmuar në biznes. Kjo ndodh sepse më paragjykojnë shumë njerëzit.

TS Poll - Loading poll ...

Mendojnë që je e bukur dhe nuk je e aftë për biznes. Të paragjykojnë shumë.”– ka rrëfyer ajo.