ShowBizzz

Ylli bën deklaratën e papritur: Kam mundur të bëjë marrëveshje me Veronën për të hyrë single këtu

Ylli dhe Besi kanë biseduar për situatën me Santianën që u krijua mbrëmë në Prime.

Ai bëri një deklaratë të fortë duke thënë se ka mundur që në Big Brother VIP Kosova 2 të hyjë single.

“Kisha mujtë me bë marrëveshje me gruan time me hi edhe single këtu, por vet nuk kam dashur”, tha Buci.

TS Poll - Loading poll ...

Tutje, Buci i ka treguar Besit se si u ndje kur Verona hyri për ta vizituar.

Ai tha se “kur i tha Verona që të mos ta uli kokën se nuk ka arsye pse, ishte shumë e rëndë”.