ShowBizzz

Zbulohet a do jetë Maestro pjesë e filmit ku luan Olta dhe Luizi

Luizi dhe Olta thuhet se do të marrin pjesë në një film, i cili do të xhirohet së shpejti.

I pyetur nëse edhe ai do të jetë pjesë e tij, Armaldo Kllogjeri ka mohuar të ketë rol në atë film, teksa ishte i ftuar në “Më lër të flas”.

Armaldo Kllogjeri: Kam dëgjuar që do të bëhet një film ku do të jetë Luizi dhe Olta por unë nuk jam.

TS Poll - Loading poll ...

Romeo: Kam dëgjuar se ke filluar të dublosh filma për të rritur?

Armaldo Kllogjeri: Jo nuk është e vërtetë.

Zbulohet a do jetë Maestro pjesë e filmit ku luan Olta dhe Luizi