25 vite pa babain, me këtë foto e kujton Leonora Jakupi

Këngëtarja Leonora Jakupi në shumë intervista e ka treguar dhimbjen dhe plagën e saj të madhe.

Humbja dhe mungesa e babait, krijon shumë zbrazëti tek këngëtarja e mirënjohur.

Sot, Leonora Jakupi ka treguar se janë bërë 25 vite nga rënia e të atit, shkruan “Kosovarja”.

Postimin, e ka shoqëruar me një foto nga ri-varrimi i babait, që u bë pak vite më parë.

 Related Articles

Back to top button