ShowBizzz

Ariana Grande dhe Dalton Gomez divorcohen

Ariana Grande dhe Dalton Gomez kanë zgjidhur divorcin e tyre, sipas Page Six.

Ata paraqitën kërkesë për divorc muajin e kaluar dhe një burim i tha Page Six se bëhet fjalë për një marrëveshje mes tyre.

“Ariana dhe Dalton donin vërtet të kujdeseshin për secilin gjatë gjithë kësaj dhe ta bënin sa më të lehtë me njëri-tjetrin – kjo është arsyeja pse ata e morën me të vërtetë kohën e tyre për gjithçka”.

Data e ndarjes në dosjen e divorcit ishte 20 shkurt, por çifti nuk bëri kërkesë për divorc deri në muajin e kaluar.

30-vjeçarja tha se kërkoi në dosjen e saj të 18 shtatorit në Los Angeles që të respektohej marrëveshja paramartesore.