ShowBizzz

“Barbie” nuk njeh rivalë, grumbullon mbi 27 milionë euro gjatë fundjavës

Kukulla Barbie e luajtur nga Margot Robbie në filmin ‘live aksion’ të Greta Gerwig mbetet në krye të koleksioneve të fundjavës, duke mbledhur mbi një milion e 200 mijë euro dhe në përgjithësi rezulton plot 27 milionë e gjysmë.

‘Shark 2 – The Abyss’ konfirmohet në vendin e dytë me 734 mijë euro gjatë fundjavës, në total 3.8 milionë. I pandryshuar është gjithashtu hapi i tretë në renditje, ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1’, i cili duhet të vendoset për 187,000 euro gjatë fundjavës, pothuajse 5 milionë në total.

Vendi i katërt për filmin e animuar Disney/Pixar, Elemental, i cili merr në shtëpi pak më shumë se 127 mijë euro, duke arritur në 6.3 milionë.

Në dhjetëshen e parë përfundojnë Ruby Gillman – Girl ëith Tentacles (24,000 euro) dhe The Eight Mountains (20,000 euro, për një total prej 5.9 milionë), duke rritur shtatë pozicione. Në përgjithësi, arkat shënojnë një rënie prej 55%, sipas të gjitha gjasave lidhur me pushimet e gushtit: 3 milionë e 81 mijë euro krahasuar me 6.8 milionë fundjavën e kaluar.