ShowBizzz

Celine Dion anuloi turneun evropian për shkak të sëmundjes

Celine Dion njoftoi sot me keqardhje të madhe se po anulon të gjitha koncertet e mbetura të turneut botëror Courage, të cilat ishin planifikuar të mbaheshin në 2023 dhe 2024.

“Celine po punon shumë për t’u rikuperuar, por për momentin ajo nuk mund të përgatitet dhe të performojë me sukses në pjesën e mbetur të turneut, i cili ishte menduar të zhvillohej nga 26 gusht 2023 në Amsterdam deri më 4 tetor 2023 në Helsinki dhe nga 6 mars në Pragë deri më 22 mars, prill 2024 në Londër. Ajo duhej të performonte në Arenën e Zagrebit në mars të vitit 2024.

Më vjen keq që ju zhgënjej të gjithëve edhe një herë. Unë me të vërtetë po përpiqem të rifitoj forcën time, por turneu është rraskapitës edhe kur një artist është plotësisht në formë. Nuk është e drejtë për ju të vazhdoni të shtyni koncertet, kështu që është më mirë të anuloni gjithcka tani derisa te jem perseri plotesisht ne forme per te qendruar ne skene edhe pse me thyen zemren.Dua qe te gjithe ta dini se nuk do te heq dore…Dhe mezi pres te te shoh perseri”, thuhet në njoftimin e këngëtarës së famshme.