ShowBizzz

Ç’është “teoria e thonjve të bardhë”, që po çmend TikTok-un?

Trendet në TikTok nuk kanë fund. Pas teorisë së thonjve të kuq, tani po përhapet “teoria e thonjve të bardhë”. Çfarë domethënie ka manikyri i bardhë?

Thuhet gjithashtu se nuancat rozë ose vjollcë nënkuptojnë se jeni duke folur me dikë, por gjithsesi jeni të gatshme për të flirtuar. Nuancat e blusë tregojnë se jeni në një lidhje.

Sipas teorisë, nënkupton se jeni beqare dhe ndoshta po kërkoni një dashuri (ose seks).

Askush nuk e di me të vërtete se ku dhe pse filloi teoria e thonjve të bardhë, por me siguri vajzat që nuk janë beqare tani do ta mendojnë dy herë manikyrin e bardhë.