ShowBizzz

Çfarë po i bën bashkë dy ikonat e estradës kosovare

Gili dhe Diellza Kolgeci shihen më të afruara se kurrë në imazhet e fundit.

Të dyja së bashku po i bën një emison televiziv ku do të përgatisin ushqim në kuzhinë.

TS Poll - Loading poll ...

Gili dhe Diellzën më parë nuk janë dukur kaq të afruara, por imazhet po tregojnë se kanë një miqësi të sinqertë me njëra-tjetrën.

Dashuria dhe ngrohtësia që përcjellin flet shumë, shkruan “Kosovarja”.