Çifti i aktorëve grek shijojnë pushimet në Ksamil

Shqipëria ka pritur një numër të lartë turistësh këtë vit, ndryshe nga çdo sezon tjetër turistik.

Shqipërinë dhe pikërisht Ksamilin kanë zgjedhur edhe dy aktorët e njohur grekë, Thalia Matika dhe Tasos Iordanidis. Çifti po shijojnë verën familjare së bashku me tre fëmijët dhe kanë zgjedhur pikërisht për të pushuar jugun e Shqipërisë.

Ata madje kanë ndarë me miqtë e tyre online foto nga udhëtimi i tyre. Në një postim të bërë nga Thalia Matika në llogarinë personale në Instagram, ajo ka publikuar foto të saj dhe partnerit së bashku me fëmijët e tyre.

Aktorja nuk e shoqëroi postimin e saj me një mbishkrim, por vetëm shkroi: “2023”, ndërsa shënoi edhe vendodhjen, që është Ksamili.


Related Articles

Back to top button