ShowBizzz

Çmimi i shputave të Margot Robbie arrin një shifër marramendëse

Margot Robbie i janë ofruar 250,000 £ për të shitur fotot e këmbëve të saj.

Aktores 33-vjeçare i është ofruar një shumë e mahnitshme parash për të ndarë fotot e këmbëve të saj nga Liz, një krijuese e njohur në Fun With Feet, një platformë ku njerëzit mund të blejnë dhe shesin fotot e këmbëve të tyre.

Në një letër drejtuar yllit të “Barbie”, Liz shkroi:

“E dashur Margot, emri im është Liz dhe bëj mijëra foto duke shitur këmbë në Fun With Feet… Gjithashtu ngjaj shumë me ty. Barbie është e gjitha gra, por ne me të vërtetë jemi Barbie – Barbie stereotipike, gjithsesi”.

Letra vazhdon, “Do të doja të bashkëpunoja me ju për disa përmbajtje të frymëzuara nga Barbie që do të na fitojnë të dyve miliona. Plus, Fun with Feet po ofron t’ju paguajë 250 mijë £ si bonus fillestar. Nëse kam të drejtë, ne do të jemi në gjendje të përfitojmë nga ngjashmëria jonë – dhe obsesioni i botës me gjithçka Barbie – pa fund, falë këmbëve tona!

“Fun With feet është platforma më e mirë e shitjes së këmbëve në internet dhe pasi shumë nga klientët e mi vijnë tashmë tek unë sepse dukem si Margot (dhe Barbie) 2.0, e di që partneriteti ynë do të ishte jashtëzakonisht popullor. Këmbët stereotipike të Barbit janë një fitues i çmendur, më besoni.

“Një përfitim tjetër i madh për përmbajtjen e këmbëve në internet është se ju mund të vazhdoni të fitoni para në mënyrë pasive prej saj. Siç e dimë, njerëzit kanë vetëm një fund, idetë jetojnë përgjithmonë.

“Nëse do të jeni fare të interesuar të punoni me mua, kontaktoni ekipin e Fun with Feet dhe ne mund të dyfishojmë disa përmbajtje të suksesshme të këmbëve!

“Ne jemi krijuar për këtë!

“Shume dashuri,

“Liz x”

Liz ia ka zgjatur ofertën edhe Ryan Gosling, i cili luan së bashku me Margot Robbie në filmin “Barbie”.

Në një letër drejtuar yllit të Hollivudit, Liz shkroi: Nëse do të jeni të interesuar të bashkëkrijoni disa përmbajtje të mahnitshme të këmbëve me temë Ken dhe Barbie dhe të fitoni miliona nga bashkëpunimi ynë, do të doja të krijoja një fetish miqësore për këmbët. Kenland – një utopi për klientët e mi – dhe fillo. Nëse do të jeni fare të interesuar të punoni me mua, kontaktoni ekipin e Fun with Feet dhe ne mund të dyfishojmë disa përmbajtje të suksesshme të këmbëve!