Dea Mishel harron gjërat e plazhit dhe detyrohet të blejë shapka jo firmë: Më parë vdes sesa të blej fallco

Dea Mishel është nisur këtë të diel për pushime, por gjërat nuk i kanë ecur dhe aq mirë. Ish-banorja e Big Brother VIP 2, ka harruar çantën e plazhit, syzet, kapelet dhe shapkat. Ajo është detyruar të ndalojë në një dyqan në Vlorë ku ka blerë një palë shapka dhe është shprehur e pakënaqur me blerjen e saj.

Dea Mishel harron gjërat e plazhit dhe detyrohet të blejë shapka

“Unë më parë vdes se të blej fallco. Dhe me vdekje dua të them shapka Mao Li Xie. Ishin 13 mijë lekë. Do hap dhe unë dyqan shapkash në jug fitimi 200%”, shkruan Dea.

Dea Mishel harron gjërat e plazhit dhe detyrohet të blejë shapka

Dea Mishel harron gjërat e plazhit dhe detyrohet të blejë shapkaRelated Articles

Back to top button