Elvana Gjata me kryqa të mëdhenjë kudo, pse?

Elvana pëlqen kryqet dhe nuk lë vend pa I vënë në qafë, shkruan “Kosovarja”.

Aksesorët me kryqe I përdor në të gjitha performancat e saj publike.

Elvana është besimtare, por nuk është kjo arsyea kryesore se përse ajo i vë gjithmonë.

Miq të këngëtares tregojn se si Elvana po përpiqet ti kthej kryqet zbukurues në symbol personal.Related Articles

Back to top button