ShowBizzz

Fifi bën ndryshimin drastik në pamje, s’keni për ta njohur

Fifi ka vendosur të bëjë një ndryshim me pamjen e saj dhe nuk është një ndryshim i vogël. Këngëtarja i ka prerë flokët shkurt dhe me baluke.

Fifi bën ndryshimin drastik në pamje, s'keni për ta njohur

Fifi thuajse nuk njihet në videon që postuar sot në InstaStory teksa vihet re se këngëtarja ka hequr dorë edhe nga ngjyra e zezë duke i çelur në kafe flokët.

Duhet thënë se Fifit i shkon shumë kjo pamje.

Fifi bën ndryshimin drastik në pamje, s'keni për ta njohur