ShowBizzz

Fifi i tregon vështirësitë e para si nënë

Këngëtarja Fifi po e shijon jetën si nënë për herë të parë teksa lindi në New York dhe po vazhdon qëndrimin atje.

Teksa është e lumtur me foshnjën në krahë ajo ka treguar edhe problematikat e para, shkruan “Kosovarja”.

TS Poll - Loading poll ...

Përmes disa fotografive mjaftë qesharake si të gjithë fëmijët edhe Theo Mal s’e lë të ëmën ta bëjë gjumin rehat.

Ka momente ku s’ka aspak rëndësi ç’zhurma mund të bëhen rreth e rrotull, i vogli nuk zgjohet në asnjë moment.

Por nëse Fifi mbyll sytë? Ai zgjohet menjëherë!