ShowBizzz

Gani Geci marton mbesën, Medlina një nuse e mahnitshme

Është periudhë dasmash, fejesash e martesash.

Gani Geci permes një postimi në faqen e tij në Facebook, ka njoftuar që e ka martuar mbesen, shkruan “Kosovarja”.

Geci, ka shkruar: “Sot siç e don tradita e zakoni Shqiptarë sot po e përcjellim nuse Medlinën, sugaricën e Bacit Lil.

Ne axhallarët edhe baci Lilë i urojmë trashigimi dhe jetë të gjatë e të lumtur bashkë me Uran Maliqin”.

Urime!