Ishte duke performuar, këngëtari i njohur shqiptar rrëzohet në skenë

Dy vëllezërit korçarë, Endri dhe Stefi, janë nga dyshet më të preferuara të publikut shqiptar, pasi prej vitesh ftohen të performojnë në koncerte të ndryshme.

Mirëpo të njëjtit janë përballur me një incident ka ndodhur në një nga performancat e artistëve.

Një video po qarkullon në rrjetet sociale, duket qartë Endri i cili teksa po këndonte është rrëzuar keq, pasi dërrasat e parketit janë thyer gjatë kërcimit të këngëtarit.

Megjithatë u mësua se këngëtari nuk ka pësuar gjë nga rrëzimi, dhe vijoi sërish performancën.

Mësohet se këngëtari nuk ka pësuar gjë nga rrëzimi, dhe vijoi sërish performancënRelated Articles

Back to top button